معاون دانشجویی دانشگاه تهران به راهبردهای مناسب برای کاهش مصرف سیگار در دانشگاه اشاره کرد و گفت: مهمترین گام برای کاهش مصرف دخانیات، خودباوری است که میتواند منجر به خودکنترلی شود.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا وجهی در نشست تخصصی «جهانی بدون دخانیات» با یادآوری تحصیل بیش از ۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه تهران و اسکان حدود ۱۰ هزار دانشجو در خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه تاکید کرد: افزایش مصرف دخانیات در بین دانشجویان طی سالهای اخیر نگران کننده است.
معاون دانشگاه تهران گفت: استعمال دخانیات علیرغم داشتن بار اجتماعی منفی و اطلاعرسانیهای معمول در خصوص مضرات آن، یکی از شایعترین رفتارهای پرخطر به خصوص در نسل جوان است.
وی اظهار کرد: هر چند آموزش و اطلاعرسانی در زمینه کاهش مصرف دخانیات کمککننده خواهد بود، اما مهمترین گام برای کاهش مصرف دخانیات، خودباوری است که میتواند منجر به خودکنترلی شود.
دکتر وجهی افزود: افراط و تفریط والدین در مراقبت از فرزندان، یعنی بیتوجهی زیاد یا کنترل بسیار شدید آنها میتواند به جوان ضربه بزند و او را به سمتی ببرد که در سنین جوانی در معرض خطر جدی باشد.
رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران درباره راهبردهای مناسب برای کاهش مصرف سیگار در دانشگاه، افزود: همراهی استادان، کارکنان و دانشجویان در برخورد با مصرف دخانیات، به همراه افزایش قانونمداری و مشارکت برای فرهنگسازی ضروری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی تصریح کرد: شاید از این طریق نتوان باعث ترک مصرف سیگار شد ولی حتماً با این مشارکت میتوان شاهد کاهش تدریجی مصرف سیگار بود. اگر مصرف سیگار محدود شود، مشکلات بعدی را نیز محدود کردهایم.
انتهای پیام