رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با اشاره به تشکیل باشگاه دانشجویان و مناظرهکنندگان جوان گفت: قصد داریم در تابستان سال جاری مسابقهای تحت عنوان “برگزیده برگزیدگان” را با حضور برندگان دورههای قبلی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران برگزار کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر رضا فریدزاده، رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در نشست خبری مرحله کشوری دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با ارائه آماری از گروههای شرکتکننده در این دوره از مسابقات گفت: در مرحله استانی و دانشگاهی این مسابقات ۴۰۰ تیم در ۳۶ واحد جهاد دانشگاهی در سراسر کشور حضور داشتند که ۵۰ تیم برگزیده به مرحله منطقهای راه پیدا کردند. شرکتکنندگان در دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ۵۶ درصد آقایان و خانمها ۴۴ درصد بودند. دانشجویان وزارت علوم با ۴۶ درصد، بیشترین سهم مشارکت در این مسابقات را به خود اختصاص داده بودند و دانشجویان مقطع کارشناسی رشتههای علوم انسانی، بیشترین میزان مشارکت را به نام خود ثبت کردند.
دکتر فریدزاده افزود: بعد از برگزاری ۵۴ مناظره برخط (به دلیل همهگیری بیماری کووید ۱۹) ۱۶ تیم به مرحله کشوری راه پیدا کردند که از فردا (اول خردادماه) مرحله کشوریاغاز میشود. مرحله مقدماتی کشوری در روزهای یکشنبه و دوشنبه (اول و دوم خردادماه ۱۴۰۱) برگزار شده و تیمهای برگزیده در تاریخ ۸ خرداد مرحله یک چهارم نهایی و نیمه نهایی را برگزار خواهند کرد. مرحله نهایی و اختتامیه کشوری دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نیز روز دوشنبه ۹ خردادماه ۱۴۰۱ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تأکید کرد: به گروه اول این مسابقات مبلغ ۷ میلیون تومان، گروه دوم مبلغ ۶ میلیون تومان اهدا خواهد شد. بحث انتخاب تیم اخلاق را همواره مدنظر داشتهایم تا گروههای شرکتکننده یاد بگیرند که در چارچوب رعایت اخلاق با یکدیگر مناظره کنند. در این دوره نیز به گروه اخلاق جایزه ۴ میلیون تومانی اعطا خواهد شد. همچنین بهترین سخنران فردی جایزه یک میلیون تومانی این دوره از مسابقات را دریافت میکند.
حضور گروه داوری دانشجویی در کنار گروه داوری اساتید
وی با اشاره به جلسات مختلف شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: این شورا با حضور بیش از ۲۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاهها برگزار شده و ریاست این شورا برعهده دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی بوده است. در این دوره و در مرحله کشوری، شاهد انتخاب بهترین سخنران فردی خواهیم بود. در این دوره، علاوه بر گروه داوری متشکل از اساتید، گروه داوری دانشجویی نیز در سطح پایینتر، در فرآیند امتیازدهی به تیمهای شرکتکننده مشارکت خواهند داشت. همچنین در مرحله نهایی مسابقات، علاوه بر تیم داوری، یک داورنکتهیاب نیز حضور دارد که سوالهایی را مطرح خواهد کرد.
رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی افزود: در تاریخ ۹ خرداد و همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه، شاهد افتتاح باشگاه دانشجویان و مناظرهکنندگان جوان خواهیم بود که برندگان دورههای قبلی این مسابقات نیز در آن حضور دارند و تابستان سال جاری، مسابقهای تحت عنوان “برگزیده برگزیدگان” را از بین این افراد برگزار خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه تهران که میزبانی مرحله نهایی دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران را عهدهدار شده است، همکاری بسیار خوبی با ما در برگزاری این مسابقات داشتند. امیدواریم در دوره یازدهم و با تشکیل شورای عالی مناظرات، شاهد مشارکت بیشتر سازمانها و نهادهای فرهنگی کشور در این زمینه باشیم. هدف همه ما، انجام دستورِ برزمین مانده رهبری و توجه به یکی از نیازهای جامعه دانشگاهی کشور است.
انتهای پیام