در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، جهادگران جهاد دانشگاهی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) همگام با دانشگاهیان عهد و میثاق دوبارهای با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بستند.
به گزارش ایسنا، در آستانه سی و سومین سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره)،جهادگران جهاد دانشگاهی، همگام با دانشگاهیان سراسرکشور با حضور در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با آرمانهای امام خمینی(ره) تجدید میثاق و با مقام معظم رهبری بیعت کردند.
در این مراسم، سیدحسن خمینی تولیت آستان امام راحل، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها، دکتر روحالله دهقانی فیروز آبادی رئیس جهاد دانشگاهی و دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور داشتند.
حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در سخنانی در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد امام راحل و تسلیت سالگرد رحلت ایشان، اظهار کرد: امام (ره)، یک نگاه به خود، یک نگاه به عالم و یک نگاه به آفریننده و خالق داشت. در مسئله نگاه به خود، فقدان نفسانیت و ناچیز انگاشتن حقیقی و نه تعارفی، چیزی است که در مکتب امام دیده میشود.
وی ادامه داد: امام در نامه عرفانی خود به حاج سید احمد خمینی، سخن خود را با مفاهیم توحیدی محض آغاز کردند و اشاره کردند که به جز فضل و رحمت خدا به چیزی امید ندارند و در نگاه به خداوند، خدا را در تمام عالم حاضر دیدند.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی در رابطه با نگاه امام به عالم افزود: بر اساس فلسفه متعالی امام، تمام ظرفیتهای عالم در خدمت عبودیت خدا و بندگی بندگان خدا و تجلی ظرفیتهای عالم برای رسیدن به هدف نهایی آفرینش است.
وی تصریح کرد: امام، دوگانه طاغوت و الله را باور داشت و آن را در تمام عالم میدید. امام با نگاههای خود تلاش برای ایجاد محبت و الفت در محیط در جمع دوستان الهی داشتند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه “اشداء علی الکفار رحماء بینهم” سیره امام بود، اضافه کرد: امام تلاش داشت تا وسیع ترین فضاها را برای همگرایی ایجاد کند.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه امام تمام مستضعفان عالم ذیل یک پرچم جمع میکند، گفت: تعبیر امام این بود که ما به دنبال روزی هستیم که از ناقوس کلیساها صدای مرگ بر آمریکا شنیده شود. و نمیگوید به دنبال از بین بردن کلیساها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیتهایی که امام به درستی احیا کردند و ماهمه مدیون ایشان هستیم، ظرفیت علمی کشور و به طور خاص دانشگاهها است. امام دانشگاهها را مبداء تحول میدانستند و معتقد بودند سعادت و شقاوت ملتها در دانشگاهها رقم میخورد. با این شناخت و توجه به این ظرفیتها باید پیش رفت. امام در پیام قطعنامه ۵۹۸ که به ظاهر پایان جنگ بود و در پیام بازسازی که کمی پس از جنگ بود، در انتها به لزوم توجه به دانشگاهها و حوزه آموزش عالی کشور اشاره کردند. یعنی نکته اصلی و نقطه آغاز حرکت ملت دانشگاهها بودند و هم اکنون نیز در مسیری هستیم که امام آغاز کردند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، فاجعه ریزش ساختمان در آبادان و کشعه و مجروح شدن تعدادی از هموطنان را تسلیت گفت و برای بازماندگان آرزوی صبر کرد و خواهان مجازات مقصران این اتفاق شد.
انتهای پیام