به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، محمد ابراهیم آباد؛ مدیرعامل یک مجموعه دانشبنیان در پاسخ به سؤالی درخصوص محصولات دانشبنیان تولیدی این شرکت و کاربرد آنها گفت: ما مجموعهای از متخصصان در حوزههای الکترونیک، نرمافزار، امنیت، توسعهدهندگان نرمافزارهای با معماری توزیع شده و هوش مصنوعی هستیم که تلاشمان در تولید محصولات و خدمات فناورانه و بروز در دنیا برپایه معماری اینترنت اشیاء است.
ابراهیمآباد گفت: به واسطه نبود یک زیرساخت نرمافزاری توزیع شده و یکپارچه در شبکههای داخل کشور و به منظور پیادهسازی و ارایه محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنتاشیاء، مجموعه بینا از اواخر دهه ۹۰، طراحی و ساخت فریمورک نرمافزاری با قابلیت توزیعشدگی در سطوح مختلف از جمله لاجیک، پایگاه داده، توزیع فایل، دادههای اشتراکی و اطلاعرسانی را در دستور کار خود قرار داد تا با بهرهگیری از تجربیات پیشین و دانش روز دنیا، تولید یک بستر کاملاً بومیسازی شده و بینیاز از پلتفرمهای جهانی را به سرانجام برساند.
وی خاطرنشان کرد: دوربین هوشمند بینا نسل جدیدی از دوربینهای حفاظتی است که با استفاده از تکنولوژی هوشمصنوعی در هر لحظه زاویه دید دوربین را مورد بررسی قرار داده و خدماتی مانند تشخیص حضور انسان، شناسایی چهره، پلاک خوان و تشخیص اسلحه را برای کاربران فراهم میکند. دوربین هوشمند بینا تمامی این خدمات را بر بستر اینترنتاشیاء و نرمافزار تلفن همراه بینا در دسترس کاربران قرار میدهد و کاربران در هرجای دنیا میتوانند از طریق نرمافزار بینا از تمام وقایع مشاهده شده در دوربین به صورت آنی مطلع شوند.
ابراهیم آباد، مشاهده رویدادهای پیشین در هر نقطه از جهان، امنیت ذخیرهسازی تصاویر و فایلهای ویدئو با رمزنگاری نامتقارن، پخش زنده امن با کمترین تأخیر زمانی و کلید یک بار مصرف، اعلام هشدار در صورت سرقت یا از کار افتادن دوربین به کاربر، ثبت و نگهداری رویدادها در اینترنت تا ۵۰۰ مگابایت به صورت رایگان و مادام العمر، اعلام هشدارها به صورت پیامک در صورت نیاز و استفاده از زیرساخت نرمافزاری توزیع شده و سرویس دهی ۲۴ ساعته را از ویژگیهای دوربین هوشمند تولیدی عنوان و خاطرنشان کرد: اعلام هشدار فوری بر روی نرمافزار تلفن همراه در صورت تشخیص انسان و چهره، پلاک خوان، اسلحه و آتش، عدم نیاز به پرداخت شارژ ماهیانه و سالیانه، دارا بودن تمام ویژگیهای هوشمند بر روی یک دوربین، نصب آسان و بدون نیاز به DVR و ذخیرهسازی ویدئوها بر روی حافظه داخلی، قیمت اقتصادی و عدم نیاز به خرید نرمافزار و سختافزار دیگر غیر از دوربین و پایداری سرویسدهی و دریافت پوش نوتیفیکیشن در شرایط اختلالات یا قطعی ناگهانی اینترنت بینالملل از مزایای دوربین هوشمند ایرانی نسبت به نمونههای خارجی است.
وی درخصوص میزان امنیت دوربینهای هوشمند بینا گفت: استفاده از رمزنگاری نامتقارن جهت امنیت اطلاعات تصاویر و رویدادها، ذخیرهسازی ویدئوها بر روی حافظه داخلی دوربین به وسیله کلید عمومی ـ خصوصی، غیرقابل استفاده بودن دوربین برای سارق در صورت سرقت، پروتکل ارتباطی امن و غیرقابل نفوذ و پخش زنده تصاویر به صورت امن ـ رمزنگاری شده با کلید یکبار مصرف از تدابیر امنیتی درنظر گرفته شده در این دوربینهاست.
ابراهیم آباد افزود: از آنجا که تمام دوربینهای مداربسته کنونی از برندهای خارجی هستند، سرورهای آنها خارج از ایران است و در صورت نیاز به پردازش اطلاعات تصویری کاربرانی که از این محصول استفاده میکنند، میبایست تصاویر ابتدا به خارج از ایران رفته و بعد از آنجا ارسال شود تا بتوانند از خروجیها استفاده کنند. در فرایند پردازش نیز حتماً باید سروری داشته باشند که این پردازش را انجام دهد. این در حالی است که تمام پردازشها در دوربین ایرانی در خود دوربین انجام میشود.
انتهای پیام/