لزوم بازسازی برخی از خوابگاه‌ها پس از دو سال

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه با اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تمامی کلاس‌های این دانشگاه به صورت حضوری برگزار خواهد شد، گفت: برخی از خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر حدود دو سال بود خالی بودند که باید زیرساخت‌های این خوابگاه‌ها بازسازی و نوسازی شود؛ بنابراین لازم است در این زمینه هم دولت و هم خیرین به دانشگاه کمک کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن قدسی پور در گردهمایی خیرین حوزه آموزش عالی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در سال ۵۴ دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها ۳۰۰ دانشجو پذیرش می‌کرد، اما اکنون این دانشگاه ۱۴ هزار دانشجو دارد که این میزان پذیرش دانشجو براساس رشد و توسعه کشور و توان علمی و فناوری کشور بوده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۹ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بومی هستند و چهار هزار و ۵۰۰ دانشجو خوابگاهی هستند. از تعداد دانشجویان خوابگاهی نیز حدود دو هزار و ۳۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های کارشناسی و تعداد دو هزار و ۲۰۰ دانشجو در خوابگاه‌های تحصیلات تکمیلی اسکان دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: باتوجه به جمعیت دانشجویان این دانشگاه، گسترش خوابگاه‌های دانشجویی یکی از ضروریات بشمار می‌رود؛ در این راستا خوابگاه جدید این دانشگاه با ظرفیت حدود ۴۵۰ دانشجو توسط یکی از خیرین ناصر الاسلامی راه اندازی شده است که نیاز به تجهیزات دارد که امیدواریم با کمک خیرین امکان حضور دانشجویان را در این خوابگاه فراهم کنیم.

دکتر قدسی پور تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۳۱۲ شرکت دانش‌بنیان است که این آمار قابل توجه است. در راستای کمک به فعالیت‌های دانش‌بنیان صندوق حمایت از فناوری نیز در این دانشگاه راه‌اندازی شده است. دانشگاه صنعتی امیرکبیر توان بالایی در زمینه رشته‌های نوظهور دارد؛ چراکه این دانشگاه یکی از قطب های مهم تولید علم و فناوری کشور در سطح تحصیلات تکمیلی بشمار می رود.

وی با بیان اینکه پس از اعلام ستاد مقابله با کرونا اکنون کلاس‌های درس این دانشگاه به صورت ۱۰۰ درصد حضوری برگزار می‌شود، گفت: دانشجویان این دانشگاه به نحوی آموزش می بینند که هم از نظر تئوری و هم از نظر عملی دارای توان بالا هستند. درحالی کلاس‌های درس دانشگاه‌های کشور مجازی بود که تمام فعالیت‌ها از جمله فروشگاه‌ها، واحدهای تولیدی، ادارات، مساجد، زیارتگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و … حضوری بودند.

دکتر قدسی پور خاطرنشان کرد: باتوجه به پتانسیل علمی و فناورانه این دانشگاه می‌توان گفت که سرمایه‌گذاری در این دانشگاه منجر به شکوفایی نخبه‌ها و نخبگی در کشور خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: برخی از خوابگاه‌های این دانشگاه حدود دو سال بود خالی بودند که باید زیرساخت های این خوابگاه ها بازسازی و نوسازی شود بنابراین لازم است در این زمینه هم دولت و هم خیرین به دانشگاه کمک کنند.

وی گفت: رقمی که سازمان امور دانشجویان برای تغذیه دانشجویان اعلام کرده است، مربوط به دو سال قبل است و اکنون با تورم بالایی مواجه هستیم که لازم است برای تامین تغذیه دانشجویان نیز به دانشگاه‌ها کمک شود.

دکتر قدسی‌پور افزود: خیرین آموزش عالی در حوزه‌های مختلف به دانشگاه‌ها کمک کرده‌اند، اما لازم است که کمک خیرین آموزش عالی در تمامی زمینه‌ها در حوزه چرخه فناوری باشد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *