مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان بر لزوم بازنگری عملکرد مراکز مشاوره دانشجویان اشاره کرد و گفت: ما میخواهیم سواد سلامت را در ابعاد مختلف به دانشجویان انتقال دهیم، اگر دانشجویی با عملکرد مطلوب داشته باشیم در عمل نسلهای بعدی کشور هم بیمه میشوند.
به گزارش ایسنا، ابراهیم نعیمی در اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان که امروز در سازمان مرکزی امور دانشجویان برگزار شد، گفت: حدود ۱۰۰ سال هست که دانش روان شناسی به وجود آمده و این دانش نوپا میخواهد رفتار انسانها را مطالعه کند و ببیند چرا گاهی اوقات انسانها ناهنجاریهایی دارند و قانونمندیهای رفتارهای انسانها کدامند، اگر اعصاب دچار رفتارهای ناهنجار شود چه باید کرد. در واقع دانش روان شناسی بر درمان انسانها کار کرده و این کار بسیار دشوار است، زیرا چندین وقت طول میکشد تا بتوان بر روی یک فرد تاثیر گذاشت.
وی با بیان اینکه حدود ۳۰ سال هست که اندیشمندان حوزه روانشناختی به این نتیجه رسیدهاند که چگونه میتوان انسان سالم را سالم نگه داشت، گفت: ما در مراکز مشاوره بر درمان تمرکز داشتیم، بیش از ۳ میلیون دانشجویی در کشور وجود دارد و ما باید رویکرد را به سمتی ببریم که اگر این دانشجویان نقصهایی دارند این نقصها به سرعت بهبود یابد و به مراحل درمانی نرسیم یعنی باید در حوزه پیشگیری کار کنیم.
نعیمی ادامه داد: پیشگیری به معنای آموزش و توانمندسازی دانشجویان است؛ یعنی دانشجوی ما یک دانشجوی پویا، فعال و کارآمد شود. بنابراین اگر میخواهیم به این سمت و سو حرکت کنیم هر عملکردی که مراکز مشاوره دارند باید بازنگری کنیم و هم اینکه باید مجموعه فعالیتهای حوزه پیشگیری را هدایت کنیم که جشنواره ملی سلامت کشور در این راستا برنامه ریزی شده است.
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان افزود: ما میخواهیم سواد سلامت را در ابعاد مختلف به دانشجویان انتقال دهیم، اگر دانشجویی با عملکرد مطلوب داشته باشیم در عمل نسلهای بعدی کشور هم بیمه میشوند؛ بنابراین باید گفتمان سلامت در دانشجویان پررنگ شود و به جای تمرکز بر درمان باید بر پیشگیری تمرکز کنیم.
به گزارش ایسنا، در حاشیه اولین جشنواره ملی سلامت دانشجویان با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان از کتاب “سواد سلامت” رونمایی شد.
انتهای پیام