هزینه چند تریلیون دلاری گرمایش زمین برای جهان

هزینه چند تریلیون دلاری گرمایش زمین برای جهان

یک مطالعه جدید هشدار داده است که گرمایش زمین می‌تواند حدود ۲۴ تریلیون دلار در طول ۳۶ سال آینده برای جهان هزینه داشته باشد.

محققان بر این باورند که اختلالات اقتصادی تا سال ۲۰۶۰ در چندین صنعت مانند گردشگری، حمل و نقل، تولید مواد غذایی و مراقبت‌های بهداشتی گسترش خواهد یافت.

امواج گرما که مانع رشد محصولات می‌شود، میلیارد‌ها دلار برای خدمات صنعتی هزینه خواهد داشت و سیل‌های ناشی از افزایش سطح آب دریا‌ها مستلزم ساخت زیرساخت‌های جدید گران قیمت است.

این مطالعه جدید که توسط پروفسور دابو گوان از دانشکده ساخت و ساز پایدار بارتلت دانشگاه کالج لندن رهبری می‌شود، تأثیرات غیرمستقیم در زنجیره تأمین جهانی را در نظر گرفته است.

اثرات اقلیمی انتشار گاز‌های گلخانه‌ای شامل خشکسالی، آتش سوزی‌های جنگلی، افزایش سطح آب دریاها، امواج گرمای شدیدتر و رویداد‌های شدید آب و هوایی مانند طوفان‌های استوایی است.

تیم تحقیقاتی زیان‌های اقتصادی مورد انتظار را در سه سناریو پیش‌بینی‌شده گرمایش جهانی، به نام «مسیر‌های اجتماعی و اقتصادی مشترک» (SSPs) بر اساس سطوح انتشار کم، متوسط و بالا بررسی کردند.

در بهترین سناریو، جهان، با کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و افزایش دمای جهانی به میزان ۲.۷ درجه فارنهایت (۱.۵ درجه سانتی‌گراد) بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن تا سال ۲۰۶۰ به سمت مسیری پایدارتر حرکت می‌کند.

در سناریوی “نیمه راه”، یعنی جایی که اکنون در آن قرار داریم، روند آب و هوا از الگو‌های تاریخی تغییر نمی‌کند و دمای جهانی حدود ۵.۴ درجه فارنهایت (۳ درجه سانتیگراد) افزایش می‌یابد.

بدترین و ترسناک ترسن سناریوی توضیح می‌دهد که چگونه انسان‌ها در دنیای “رشد سریع و بی بند و بار در بازده اقتصادی و مصرف انرژی” زندگی می‌کنند و دمای جهانی ۱۲.۶ درجه فارنهایت (۷ درجه سانتیگراد) افزایش می‌یابد.

این تیم معتقد است که ضرر‌های اقتصادی مورد انتظار با توجه به بالاترین مسیر انتشار در مقایسه با کمترین مسیر، حدود ۵ برابر بیشتر خواهد بود. بسته به میزان گاز‌های گلخانه‌ای منتشر شده، این تیم زیان خالص اقتصادی را بین ۳.۷۵ تریلیون دلار تا ۲۴.۷ تریلیون دلار تا سال ۲۰۶۰ تخمین می‌زند.

این مطالعه پیش بینی می‌کند که گرمای شدید در آینده حدود ۲.۲ درصد برای اروپا و ایالات متحده هزینه خواهد داشت.

منبع: الیوم السابع

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

ایران جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در المپیاد است-پیام امروز

۰۷:۵۵ – ۲۴ تير ۱۴۰۳ سید رضا حسینی، رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان در گفتگو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *