فرمول‌بندی و تولید ۱۴ داروی گیاهی در پارک فناوری دانشگاه تهران

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران موفق به فرمول‌بندی و تولید ۱۴ داروی گیاهی دانش‌بنیان شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید صدرالدین نبوی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در تشریح مسیر فعالیت این شرکت، گفت: این شرکت به‌صورت تخصصی در زمینه فرمول‌بندی و تولید داروهای گیاهی و استخراج و تخلیص مواد از گیاهان دارویی فعالیت می‌کند.

وی افزود: اعضای گروه علمی، تحقیق و توسعه، مؤسس، مسئول فنی و مدیران شرکت از متخصصین در رشته‌های داروسازی و پزشکی بوده و دارای سابقه تحقیقات و کار طولانی در زمینه شناسایی گیاهان دارویی، اثرات درمانی آن‌ها، داروسازی گیاهی و داروسازی‌ صنعتی هستند.

نبوی تصریح کرد: این شرکت پس از اخذ ۱۴ پروانه ساخت از سازمان غذا و داروی کشور، موفق به تولید صنعتی محصولات خود شده است. همه این محصولات در داروخانه‌های سراسر کشور در دسترس همگان قرار گرفته‌اند.

وی در تصریح هدف اصلی شرکت، گفت: طراحی و توسعه فرمول‌بندی‌های جدید در زمینه داروهای گیاهی و دستیابی به کیفیت و اثربخشی بالا و همچنین بهره‌مندی از طیف وسیع گیاهان دارویی کشور در راستای ارتقاء سلامت جامعه از جمله اهداف مورد توجه ما است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه برخی محصولات نوآورانه این شرکت را معرفی و اظهار کرد: شامپو داروی رکوبیزول یک شستشودهنده اختصاصی سر، صورت و بدن در مواقع بروز التهابات، زخم و سوختگی است که خاصیت درمانی هم دارد. شربت کالیک نخستین شربت ساخته شده از مواد مؤثره شیرین‌بیان است که در رفع سرفه، گلودرد و لارنژیت مؤثر است و داروی میگرافار نخستین داروی فرمول‌بندی شده از گیاه تاناستوم و مؤثر در درمان میگرن است که با تکیه بر دانش روز داروسازی و فناوری‌های نوین تولید شده‌اند.

نبوی در تشریح چالش‌های موجود بر سر راه این شرکت، گفت: نابسامانی اقتصادی و نوسان قیمت نهاده‌های تولید زمینه‌ساز بی‌ثباتی تولید در کشور شده است. افزایش قیمت نهاده‌ها نسبت به سال‌های گذشته و ورود دولت در مبحث قیمت‌گذاری‌ها بدون در نظر داشتن افزایش هزینه‌های تولید، سود شرکت‌ها را به حداقل یا صفر رسانده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: افزایش دستمزدها از سوی دولت بدون در نظر گرفتن منبع تأمین آن، مسائل مربوط به بیمه و دارایی، تحریم‌ها و همچنین مشکل تأمین نیروی انسانی کارآمد و نخبه از جمله مسائلی است که تولیدکننده با آن مواجه می‌شود.

نبوی با تأکید بر جهت‌گیری علمی در فرمول‌بندی داروهای شرکت و استفاده از علم روز داروسازی و فناوری‌های نوین در زمینه داروسازی گیاهی، یادآور شد: این موضوع افتخارات متعددی در صنعت دارویی کشور را برای شرکت ما به همراه داشته است. کسب عنوان‌های «محصول دانش‌بنیان برگزیده کشور» در سومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران برای تولید شامپو داروی رکوبیزول که نخستین شامپو داروی گیاهی ثبت شده در کشور است، «شرکت فناور برتر» در بیست و یکمین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران و «شرکت برتر» در چهارمین جشنواره نوآوری و فن‌آفرینی از جمله این موارد است.

وی کیفیت و اثربخشی زیاد محصولات تولید شده را مزیت رقابتی این شرکت دانست و خاطرنشان کرد: فرمول‌بندی داروهای جدید از برنامه‌های آینده شرکت است و می‌کوشیم تا با ارائه داروهای مؤثر در درمان به بازار دارویی کشور گامی برای سلامت جامعه برداریم.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *